Loading Events

În data de 18 aprilie, Mohamed Geraldez, antreprenor din California, public speaker și investitor vine la București pentru a cunoaște ecosistemul antreprenorial local și a interacționa cu reprezentanții acestuia.

Oferindu-ne o dublă perspectivă asupra antreprenoriatului, va aborda subiecte ca:

• Motivațiile și țelurile antreprenorilor și investitorilor
• Trucuri din viața unui antreprenor

Cine este Mohamed Geraldez?

Mohamed Geraldez este un antreprenor din California, public speaker și investitor în diferite industrii ca de exemplu cel mare producator din lume de cravate din fibre sintetice, www.JaanJ.com, în proiectul www.Scholarview.org, o platformă educațională care concentreaza cele mai bune discursuri ale speakerilor musulmani și nu în ultimul rând investitor în cadrul www.Techhunter.com website (achiziționat) unde se pot fi gasite cele mai avantajoase oferte pentru dispozitive tech.

Investește activ în diverse platforme comerciale și este consilier strategic al www.Pivotshare.com, un startup de distribuție media și monetizare, și al www.Muzbnb.com, o rețea on-line peer-to-peer homestay care se conectează călătorii cu spații de închiriere găzduite de musulmani la nivel mondial.

Acest eveniment este organizat cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite în România

Participarea la eveniment este deschisă publicului și este gratuită. Pentru a vă asigura locul în sală, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Evenimentul va fi în limba engleză.