Loading Events

Age of Innovation – Meetup Changeneers

27 octombrie 2020, 11:00 – 12:30

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

Comunitatea Changeneers continuă întâlnirile de comunitate și în luna octombrie, tot în mediul virtual. Te invităm pe 27 octombrie, de la 11.00 – 12.30, la meetup-ul Changeneers Age of Innovation.

La acest meet up o vom avea ca invitată pe Simona Panait, Director Marketing & Online, Samsung România și Bulgaria cu care vă propunem să deschidem un dialog despre importanța inovației și modul în care tehnologia a devenit o parte importantă din viața noastră, respectiv modul în care brandurile pot comunica și interacționa mai bine cu consumatorul final.

Pentru a citi mai multe despre viziunea Samsung asupra inovației, vă invităm să parcurgeți Innovation Report, un proiect inițiat de Samsung care își propune să evidențieze cele mai importante direcții tehnologice care ne vor defini viitorul, ca societate. Materialul detaliază impactul pe care îl vor avea inovațiile din șase domenii tehnologice: 5G, Internet of Things, specificul generațiilor care consumă tehnologie, inteligența artificială, conținutul video și digital wellbeing.

Despre Simona Panait: Simona s-a alăturat echipei Samsung România acum patru ani, în funcţia de Marketing Manager pe regiunea Europa de Sud-Est. Coordonează strategia de marketing, comunicare şi online, fiind responsabilă de lansările de produse din portofoliu pe pieţele din regiune, campaniile de comunicare brand și activitățile de e-commerce. Are o experienţă de peste 16 ani în marketing, ocupând anterior funcţia de Operations Marketing Manager pentru România şi Moldova în cadrul Coca-Cola Company, precum şi poziţia de Global Marketing Manager pentru Ilko Coffee International.

Simona a fost membru al juriului competiției Changeneers 2020 și a oferit know-how startup-urilor finaliste, în întâlnirile de Review Board.

Pentru a participa la Meetup-ul Changeneers este necesară înscrierea în formularul de aici.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.