Joburile viitorului în industria agroalimentară

Despre eveniment

Alegerea unui traseu după terminarea facultății poate să vină la pachet cu presiune, dileme și incertitudine. Și nu pentru că nu există opțiuni, ci mai degrabă pentru că de multe ori nu știm care este cea mai potrivită variantă pentru noi. Și ajungem să ne întrebăm: Și acum încotro?

Dacă și tu ai astfel de dileme, “Joburile viitorului în agrifood” este evenimentul în care poți afla mai multe despre ce traseu poți alege dupa terminarea facultății, ce așteptări au potențialii angajatori și cum poți să-ți construiești de azi viitorul.

Un eveniment marca EIT Food Hub România, reprezentat de Impact Hub Bucharest, “Joburile viitorului în agrifood” vine în sprijinul tău prin trei tipuri de subiecte relevante:

  • Inspirație – discuția de tip panel va avea drept invitați antreprenori, fermieri, cercetători, companii mari din domeniu care vor povesti  despre parcursul personal al acestora și inclusiv despre nevoilor lor ca potențiali angajatori;
  • Rolul tehnologiei în domeniul agroalimentar – workshopul se va axa pe modurile în care tehnologia poate contribui la dezvoltarea agriculturii, despre abilitățile tehnologice necesare unui mod de lucru modern;
  • Planificarea carierei – sesiunea interactivă îți va pune la dispoziție instrumente și informații ce te vor susține în crearea unui plan de dezvoltare profesională.

De ce să participi la eveniment?

  • Afli poveștile, traseul altor profesioniști și vezi care ți se potrivește;
  • Afli care sunt abilitățile tehnologice de care ai nevoie și cum te pot ajuta instrumentele tehnologice în viața profesională;
  • Îți construiești un plan pentru viitor.

Înscrieile pentru workshop s-au încheiat. Dacă vrei să primești vești despre oportunitățile EIT Food, abonează-te la newsletter!

Agenda evenimentului

9:30 – 9:45 Sesiunea 1 – Introducere eveniment

Moderator: Florin Ghindă, trainer Romanian Training Institute

9:45 – 10:45 Sesiunea 2 – Panel  – Joburile viitorului în agrifood

Invitați:

10:45 – 11:00 Pauză

11.00 – 12.00 Sesiunea 3 – Workshop – Abilități tehnologice pentru viitorul agroalimentar

Invitat: Cezar Nourescu – Cofondator @ CBNagro.tech

12:00 – 12:15 Pauză

12:15 – 13:15: Sesiunea 4 – Workshop – Ce pot face pe mai departe?

Facilitator: Florin Ghindă

12.15 – 13.15: Încheiere eveniment

Înscrieile pentru workshop s-au încheiat. Dacă vrei să primești vești despre oportunitățile EIT Food, abonează-te la newsletter!

Detalii contact

Adresă de mail: eitfoodhub@impacthub.ro

Adresă de corespondență: Strada Tudor Arghezi, număr 8-10, București

Rămâi conectat!

Vrei să primești vești despre oportunitățile EIT Food? Abonează-te la newsletter!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Organizatorii evenimentului

Despre EIT

Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT) este un organism al UE, creat de Uniunea Europeană în 2008 pentru a consolida capacitatea de inovare a Europei. EIT face parte din programul Horizon 2020, programul-cadru de cercetare și inovare al Uniunii Europene. 

EIT RIS sprijină dezvoltarea de parteneriate paneuropene dinamice și pe termen lung între întreprinderi de renume, laboratoare și întreprinderi de cercetare. Cunoscute sub denumirea de comunități de inovare, fiecare dintre aceste parteneriate are misiunea de a găsi soluții la o provocare mondială specifică, fie că este vorba de schimbări climatice, energie durabilă sau alimentație și mod de viață sănătoase.

Despre EIT Food

EIT Food este un consorțiu pan-European care activează în zona antreprenoriatului și inovației în sectorul agroalimentar. Membrii comunității EIT Food sunt actori la nivel global în industria alimentară: peste 50 de parteneri din mediul de afaceri de top, centre de cercetare și universități din 13 țări.

EIT Food își propune să stimuleze abilitățile și spiritul antreprenorial din sector și să deblocheze potențialul întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri), care la rândul lor vor accelera inovația, vor crea locuri de muncă și vor crește competitivitatea Europei.

Despre Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de aproximativ 2.000 de membri în 2 locații centrale din București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țari. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.  

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.