Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

  1. Introducere

Prezentul document este intocmit in acord cu si in vederea implementarii dispozitiilor Regulamentului (UE) nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul”);

Prezentul document are ca scop informarea dvs. in acord cu prevederile Regulamentului, cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre Ropot Development SRL.

In acord cu prevederile art. 13 din Regulament, va aducem la cunostinta urmatoarele informatii:

  1. Identitatea si datele de contact ale Operatorului

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre: S.C. Ropot Development S.R.L. cu sediul social în Bucureşti, Str. Ionescu Grigore, nr. 100, bl. 34,sc A, et. 2, ap 17, sect. 2, Bucuresti, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/8532/2010, cod de identificare fiscală RO 27364020, reprezentată de Ioana Craioveanu in calitate de administrator.

Conform Regulamentului, Ropot Development SRL detine calitatea de Operator, respectiv persoana juridica ce stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal.

Pentru detalii despre datele cu caracter personal pe care le prelucram, te rugam sa citesti mai departe despre: