Despre Impact Hub Bucharest

Cine suntem?

Antreprenoriat și inovare din 2012
Relevanți local, conectați global

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale. Vei găsi aici spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente.

Momente cheie în istoria Impact Hub Bucharest

Iunie 2012 – deschiderea primului spațiu colaborativ de lucru și evenimente în București (300 mp)

Octombrie 2012 – extinderea spațiului colaborativ de lucru și evenimente în București la 600 mp

Aprilie 2013 – lansarea primului program de accelerare dezvoltat și implementat de Impact Hub

Ocombrie 2016 – lansarea împreună cu ING a Statarium, platforma online dedicată antreprenorilor

Septembrie 2017 – mutarea în noul spațiu colaborativ de lucru și evenimente de 1.600 mp

Din 2012 și până în prezent, contribuția Impact Hub Bucharest la dezvoltarea ecosistemului antreprenorial românesc a fost recunoscută cu nenumărate premii.

Golden Award for Excellence
Romanian PR Award 2018

Best Startup Supporter
Business Review Awards 2015 & 2017

Premiul special pentru ‘antreprenoriat social’
Forbes 500 Business Awards 2016

Locul 3 “Social Entrepreneur Of The Year”
EY Entrepreneur Of The Year 2014

Rețeaua globală Impact Hub

Cea mai extinsă comunitate globală dedicată inițiativelor cu impact

Peste 100 de locații în 50 de țari, pe 5 continente

Suntem parte din cea mai mare comunitate globală (15.000+ membri) și catalizator pentru schimbări pozitive în societate. Cu peste 100 de locații pe cinci continente, cu prezențe fizice în peste 50 de țări, dezvoltăm și conectăm comunități locale ce devin poli de inovare în ecosistemele din care fac parte. 

Oamenii Impact Hub

"Ce îmi place cel mai mult la Impact Hub este comunitatea pe care o găsești aici. Lucrăm împreună, dar am devenit și prieteni, vorbim despre provocările noastre și despre planuri, este un spațiu vibrant și deschis"


Simona Camburu

Plantăm Fapte Bune

"Prietenii de la Impact Hub spun despre participanți că sunt super eroi, dar eu cred că eroii sunt ei. Am găsit aici parteneri și mentori care m-au ajutat cu adevărat să îmi dezvolt startup-ul."

Răzvan Chelu

Lemnia

"Unul dintre evenimentele mele preferate la care am participat în cei 3 ani de când sunt membru este cu siguranță Fears and Failures, cred că este important să vorbim deschis și despre astfel de teme."


Răzvan Ghebaur

Digital Learning Designer

"Impact Hub m-a ajutat să-mi clarific prioritățile și să fac alegerile potrivite cu cea mai mare ușurință. Mi-a dat o structură pe care să mă axez atunci când gândesc strategic. Aici mi-am conturat modelul de business și mi-am definit mai clar clienții."

Nicoleta Chirica

Iutta

"Spațiul mă inspiră mult, mă ajută să fiu mai creativă, iar oamenii sunt cu adevărat deschiși și dispuși să colaboreze."

Ruxandra Moroșan

REEA Design

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.