Completează chestionarul Barometrului Startup-urilor din România!

Luăm pulsul ecosistemului de startup-uri

Ediția a 3-a

Impact Hub Bucharest, EY Romania și Startarium lansează cea de-a treia ediție a Barometrului Startup-urilor, o analiză la nivel național a ecosistemului antreprenorial care își propune să descopere principalele nevoi, dorințe și oportunități, dar și să contureze profilul antreprenorilor de startup români.

În 2017, s-au înregistrat peste 350 de răspunsuri, care au permis crearea unei imagini mult mai clare despre percepția asupra obstacolelor, a educației, a mediului fiscal și a soluțiilor de finanțare relevante pentru antreprenorii cu startup-uri între 0 și 3 ani din România.

La început de an, luăm pulsul ecosistemului și deschidem o nouă etapă de cercetare și de aceea te invităm să completezi chestionarul care va sta la baza Barometrului Startup-urilor 2019.

Vom publica rezultatele Barometrului în luna martie, atât online, cât și în cadrul unui eveniment oficial de lansare. [rezultate 2016, rezultate 2017]

De ce avem nevoie de răspunsurile tale?

Răspunsurile obținute vor reprezenta o resursă relevantă pentru a crea o imagine de ansamblu a antreprenoriatului de startup din România, pentru a atrage atenția asupra provocărilor celor mai frecvente, pentru a menține sau a îmbunătăți eforturile deja existente în piață pentru a construi un mediu puternic, sustenabil și în continuă dezvoltare.

Dacă ai un startup cu o vechime de maximum 3 ani, așteptăm răspunsurile tale până pe 15 februarie. Știi pe cineva care s-ar încadra în profilul pe care îl căutăm? Invită-l să completeze chestionarul și împreună vom modela ecosistemul startup-urilor autohtone.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.