Central European Startup Awards 2019

13 câștigători la etapa națională Central European Startup Awards

Despre competiția Central European Startup Awards

Central European Startup Awards este una dintre cele mai importante competiții din regiune dedicate startup-urilor din orice industrie, atât timp cât produsul/serviciul se bazează pe o soluție tehnologică inovatoare.

Competiția este organizată în Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia și Ungaria și are misiunea de a inspira, de a sărbători și de a oferi recunoaștere diverșilor actori ai ecosistemului antreprenorial.

Best Newcomer

DRUID SA

Best Social Impact Startup

WELLO

Best IoT Startup

PARKING SPOTTER

Best FinTech Startup

PAGO

Finaliștii categoriei:

Best AI/ Machine Learning Startup

DRUID SA

Best Health Tech Startup

MEDIJOBS ROMANIA

Best Blockchain Startup

ONCOCHAIN

Finaliștii categoriei:

Best Smart City Solution

LIFE IS HARD

Investor of the Year

ANDREI PITIȘ

Best Coworking Space

NOD MAKERSPACE

Best Accelerator or Incubator Program

TECHCELERATOR

Finaliștii categoriei:

Best Software Development Partner

SOFTELLIGENCE ENGINEERING

People’s Choice

O persoană sau o companie care primește cele mai multe voturi în etapa națională și cea regională.

Pentru această categorie, nu se pot face nominalizări.

Finala regională este organizată de Impact Hub Bucharest

Ne vedem pe 21 noiembrie

Anul acesta, câștigătorii etapei regionale a competiției vor fi premiați în cadrul unui eveniment internațional ce va fi organizat pe 21 noiembrie, la Radisson Blu Hotel, București. Impact Hub Bucharest este partenerul oficial al competiției și al finalei regionale.

Rezervă-ți un loc la Finală!

Cine sunt Ambasadorii CESA 2019?

Steliana Moraru – Board Member & Head of Marketing, Global Women in Tech

Steliana Moraru are un backgroung profesional divers, ce îmbină pasiunea pentru tehnologie cu cea pentru comunicare, marketing și responsabilitate socială corporativă. În prezent, este Marketing & Communication Manager în cadrul OTP Leasing România și Board Member & Head of Marketing al Global Women in Tech. A dezvoltat sau coordonat proiecte în domeniul e-government, tehnologie pentru binele social, lansări pentru produse software și evenimente dedicate domeniului tech. În ultimii ani a participat în calitate de mentor sau speaker în cadrul programelor destinate startupurilor sau organizațiilor neguvernamentale.

Cătălin Teniță – Founder Zelist / Zelist Monitor

Cătălin este antreprenor online din 2002 (Treeworks, Zelist Monitor, TPU.ro), pasionat de internet și cărți, de date și comunități și crede în activismul civic. Este unul din fondatorii Geeks for Democracy, EachVote și Fund for Democracy.

Oana Coșman – Editor online start-up.ro

Oana este editor start-up.ro, project manager BizTool.ro și jurnalist cu o experiență de 12 ani în presa de business (Forbes România, Ziarul Financiar, Business Standard), călător avid și cu o pasiune pentru cybersecurity și fonduri de investiții. Oana urmărește îndeaproape antreprenorii din întreaga lume și descoperă poveștile lor.

Claudiu Zamfir – Startup Addict StartupCafe.ro

Claudiu este pasionat de startup-uri, are peste 15 ani de experiență în jurnalism și scrie despre business-uri mici, fonduri europene și oportunități pentru startup-uri de 4 ani. A primit premiul European Reporter of Romania în 2013 și în 2015, din partea Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Mihai Cepoi – CEO Jobful

Mihai este antreprenor cu experiență în vânzări, HR și project management și este pasionat de tehnologie. A fost inclus în topul Forbes 30 sub 30 și desemnat SAP MVP pentru vânzări în HR.

Să cunoaștem Advisorii CESA 2019

Adina Crețu – Project Manager Startarium

Experiența profesională a Adinei a fost construită în roluri de marketing și comunicare, într-un parcurs de 12 ani prin diverse companii antreprenoriale locale și o agenție globală de inovație. Este coordonator al platformei și echipei Startarium, program manager al programului de incubare Startarium.Inc și însoțitor al antreprenorilor și startup-urilor în drumul lor spre creștere și scalare.

Daniel Matei – Business Development Manager Impact Hub Bucharest

Daniel este în echipa Impact Hub Bucharest de 7 ani și se ocupă de dezvoltarea relațiilor cu partenerii, având experiență atât în postura de Director Impact Hub Bucharest, cât și în postura de trainer și consultant de marketing online pentru diverse proiecte.

Gabriela Mechea – Director Executiv ANIS

Gabriela Mechea s-a alăturat echipei ANIS în anul 2019, având o experiență de peste 17 ani în poziții de top management în companii de tehnologie. Înainte de a se alătura echipei ANIS, Gabriela a condus timp de 2 ani operațiunile Vector Watch din poziția de Managing Director. În perioada  2011 –2015, aceasta a deținut funcția de Country Manager România în cadrul furnizorului german de soluții de securitate Avira Gmbh. Anterior, în perioada 2005 – 2011, Gabriela Mechea a ocupat poziții de General Manager în companii ale grupului Gecad.

Oana Bouraoui – President & Co-Founder Romanian IT

Un community builder cu focus pe Tech și Inovație, în ultimii 3 ani împreună cu echipa, Oana a dezvoltat comunități de antreprenori și profesioniști în Tech și i-a conectat într-o rețea globală, Romanian IT cu scopul de întări legătura dintre Diaspora și ecosistemul de startup din România. În paralel, Oana este Manager de Parteneriate și Business Development la My EU Consulting, o firmă de consultanță pentru EU Grants bazată în Brussels.

Victor Kapra – Consultant online

Jurnalist freelance specializat în IT&C. Blogger din 2006. Scrie pe teme de antreprenoriat de peste zece ani, în urma unor documentări în România, dar și în Europa și Statele Unite.

Bogdan Iordache –  CEO Apiary Book

Bogdan este fondatorul și CEO-ul Apiary Book, o platformă de AgriTech care ajută apicultorii din întreaga lume să ia decizii mai bune și mai informat. În 20 de ani, a câștigat o experiență semnificativă în dezvoltarea de produs, oferind servicii de consultanță, dezvoltare, design și suport pentru proiecte variate, construind soluții de IT și aplicații software ce integrează ultimele tehnologii. Acum, își folosește cunosștrințele pentru a dezvolta produse și servicii inovatoare, bazate pe tehnologie în industria AgriFood, pentru a oferi un stil de viață mai sănătos și sustenabil pentru oricine.

Monica Obogeanu – Startup Programs Manager Orange Romania

Monica se ocupă de acceleratorul corporate Orange Fab pe plan local și conduce parteneriatele dintre companie și comunitățile de startup-uri din întreaga țară. Este implicată în ecosistemul de startup-uri încă din 2011 și a gestionat primele ediții ale pre-acceleratorului MVP Academy, programul Startup Spotlight și a condus comunitatea și activitățile How to Web timp de câțiva ani.

Marius Mitroi – Co-founder Thinkstitute

Marius este co-fondatorul Thinkstitute, o companie de business development cu o puternică orientare către inovație. Scopul companiei este să înțeleagă dinamica ecosistemului antreprenorial și de inovație românesc și să sprijine antreprenori și startup-uri să construiască proiecte cu impact puternic. Beneficiind de experiența echipei sale, compania oferă o gamă largă de servicii, de la consultanță de management la cea tehnică pentru studii de cercetare și evaluare a politicilor de inovație. Marius este și co-fondatorul și CEO-ul RIDESAFE Technology. RideSafe este un device IoT care detectează accidentele și transmite informații vitale în timp real referitoare la locație și profilul medical. RISE funcționează și ca o alarmă smart și măsoară performanța folosind tehnologii avansate.

Mircea Vadan – Managing Partner Activize.Tech

În calitate de Managing Partner la Activize.Tech, Mircea se concentrează pe programe de accelerare, consultanță pentru corporații, startup-uri, programe de accelerare și VC-uri. Lucrează cu echipe de startup-uri în procesele lor de validare a ideii, definirea produsului, metrici, strategie de piață, dezvoltarea business-ului și accesare de investiții. Este implicat în dezvoltarea ecosistemului antreprenorial și a înființat comunitatea Cluj Startups în 2012. De atunci, a contribuit la dezvoltarea comunităților FreshBlood.Health, Fintech.Camp și Cluj.AI.

Cristi Barladeanu – Co-founder & CEO ThinkOut

Cristi Bârlădeanu are o experiență de peste 10 ani în crearea de produse digitale. Este co-fondatorul ThinkOut, o platformă de management al cashflow-ului care face mai accesibilă analiza și previziunile financiare pentru IMM-uri. Este pasionat de tehnologie și de procesele prin care oamenii pot crește împreună, este și Community Leader al Iași Startups, Local Chapter Leader al FinTech Camp și partener în TBNR Accelerator.

Juriul CESA 2019

Oana Craioveanu – Co-founder & CEO Impact Hub Bucharest

Oana Craioveanu este CEO & Co-founder Impact Hub Bucharest, primul spațiu de coworking deschis în România, în 2012. Impact Hub Bucharest este organizația care sprijină dezvoltarea inițiativelor antreprenoriale cu impact pozitiv prin spații de coworking și birouri pentru echipe, progreame de creștere și incubare, conferințe și evenimente și o platformă de crowdfunding. Oana are peste 18 ani de experiență în Project Management, este mentor pentru startup-urile susținute de Impact hub și este co-creatorul conferinței internațional Innotoeque. Este, de asemenea, unul dintre participanții renumitului program Aspen Young Leaders 2012.

Vlad Craioveanu – Co-founder Impact Hub Bucharest

Vlad este un antreprenor cu experiență, aptitudini, pasiuni și ambiții vaste. Crede că putem crea un viitor mai bun într-o lume pragmatică precum cea din zilele noastre lucrând din greu, prin etică, corectitudine și creativitate. Lucrează cu persoane și organizații interesate de inovație și de crearea de produse și servicii care fac o diferență și aduc impact pozitiv în comunitate.

Antonio Eram – Founder & CEO NETOPIA

Începând cu 1996, Antonio este implicat în mod activ în industria de telecom și internet din România. Principalul lui focus este pe tehnologiile mobile, soluțiile de plată mobilă și servicii de marketing. În 2003, a co-fondat NETOPIA, cu sediul în București și cu un birou în Silicon Valley, NETOPIA este furnizorul principal de soluții mobile de plată & marketing.

Cristian Logofatu – Founder & CFO Bittnet

Cristian a fondat Bittnet împreună cu fratele lui, Mihai, în 2007, ca o companie de training IT și integrare de soluții. De atunci, Bittnet a crescut cu 80% anual, fiind inclus în topuri internaționale precum Deloitte Fast 50 sau FT Fast 1000. În 2015, Bittnet a devenit prima companie IT din România listat la bursă, iar de atunci a strâns peste 10 milioane de dolari pentru a finanța proiecte M&A, care au transformat Bittnet în 2019 într-o companie cu peste 100 de angajați, care țintește venituri de peste 20 de milioane de euro.

Mihai Rotaru –  Vice President Startups Pipeline TechAngels

Antreprenor în serie, fondator Clever (achiziționat de Daimler), investitor și consultant.

Monica Jiman – CCSO Pentalog

În 2004, Monica preia conducerea agenției de producție pe care Pentalog o deschide la București și care se orientează spre o dezvoltare comercială pe piața locală, iar în 2005, devine unul dintre acționarii grupului Pentalog. În 2011, devine Deputy CEO al Pentalog, cu obiective majore pentru administrarea producției, a dezvoltării și a coordonării parteneriatelor strategice. Este membru al consiliului de administrare al Pentalog și administratorul Pentalog România. În august 2015 – octombire 2018, ocupă poziția de Director General al Pentalog Software Factory, care reunește în cadrul platformei Pentalog, producția de soluții informatice, consultanță IT și soluții cloud, în România, Republica Moldova si Vietnam. Din octombrie 2018, preia funcția de Chief Customer Success Officer Pentalog pentru Europa si Asia.

Simona Lapusan – Co-founder & COO Zitec

Simona Lapusan este COO & Funding Partner la Zitec, una dintre companiile IT lider in România, care are misiunea de a ajuta companii din întreaga lume să inoveze prin transformări digitale și automatizare. Simona caută permanent modalități de a face lucrurile diferit, de a construi cele mai bune strategii operaționale și de a crea o cultură a creșterii. Una dintre provocările cu care s-a confruntat recent a fost construirea și aducerea pe piață a Mirro, împreună cu o echipă tech Zitec. Realizat pentru echipe cu performanțe mari, Mirro ajută companiile să creeze experiențe pozitive, care contribuie la creșterea echipelor, bazate pe feedback în timp real, recomandări personalizate și insight-uri.

Dan Berte – Cheif Architect & IoT Director Bitdefender

Dan sprijină poziționarea Bitdefender ca lider și inovator în piața de IoT prin Bitdefender BOX și tehnologiile sale revoluționare. Bitdefender ajută la definirea industriei de IoT și la securizarea acesteia. Echipa sa a gândit, construit și livrat Bitdefender BOX, un device care le protejează pe toate celelalte dintr-o casă smart.

Remus Radvan – Managing Director QUALITANCE UK

Remus este un antreprenor în serie, a fost Head of Wayra London, acceleratorul corporate, iar acum este Managing Director al QUALITANCE UK și ajută startup-urile să se adapteze pieței pe care activează.

Dan Toma – Founder OUTCOME

Dan Toma și-a început carierea în antreprenoriat, fiind implicat în startup-uri tech din întreaga lume. Este co-autorul cărții The Corporate Startup (declarată ”Cartea de Management a Anului pentru Inovație și Antreprenoriat” de Chartered Management Institute și The British Librabry în 2018). Pasionat de faptul că majoritatea produselor inovatoare sunt lansate de startup-uri, se concentrează pe strategii de inovare – mai ales pe schimbările pe care organizațiile trebuie să le facă pentru a porni noi inițiative într-un mediu corporatist. A lucrat atât cu multinaționale, cât și cu guverne din Asia și Europa, contribuind la dezvoltarea de ecosisteme naționale în care este sprijinită inovația și la implementarea acestor strategii. A lucrat împreună cu Ministerul de Afaceri Externe Finlandez într-un program din Vietnam, unde a ajutat la crearea unui program de accelerare național.

Matei Pavel – Co-founder T-Me Studios

Matei a fondat mai multe startup-uri tech, printre care și T-Me Studios, unul din cei mai mari publisheri de aplicații din Europa.

COMMUNITY PARTNERS

Etapa regională și Finala competiției CESA 2019 aduc în același loc startup-urile și antreprenorii care s-au facut remarcați în ultimul an, un întreg ecosistem european.

Central European Startup Awards este susținut de parteneri ca:

Official Radio

Competiția CESA 2019 are loc cu sprijinul

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.