Impact Hub pentru tine și afacerea ta

O lume întreagă de oportunități

Antreprenoriat și inovare din 2012

Curiozitate, contribuție, inovare și antreprenoriat sunt doar câteva dintre elementele care aduc împreună peste 16.000 de membri la nivel global în rețeaua Impact Hub, iar împreună cu tine creștem impactul acțiunilor noastre zilnice. De la startup-urile abia lansate, la organizații naționale și companii multinaționale, suntem partenerul preferat de creștere și inovare. Construim pe cei 10 ani de experiență și multitudinea de conexiuni relevante pentru a te ajuta să îți depășești obiectivele.

Comunitate

Cunoaște, conectează-te și lucrează cu oameni care gândesc la fel ca tine, fă schimb de informații, colaborează pentru a crește startup-urile și inițiativele fiecăruia, construiește-ți ideea într-un mediu stimulant și creativ. Chiar dacă nu ai nevoie de spațiu de lucru, poți cunoaște oameni noi, relevanți pentru business-ul tău și să te conectezi la rețeaua globală de peste 16.000 de membri prin platforma de colaborare online, dedicată.

Evenimente

Desfășurate sub diferite formate, nume sau teme, evenimentele Impact Hub au în comun interacțiunea, relevanța și invitații pe care îți dorești să îi cunoști. Vorbim deschis și sincer despre subiecte care ne preocupă la nivel organizațional sau personal, pentru a putea crește împreună ecosistemul de antreprenori din România. În plus, îi vei cunoaște pe cei ca tine, pe cei ce fac, pe cei ce sunt curioși, dar și pe cei care au eșuat și nu ezită să vorbească despre experiența lor.

Spațiu de lucru

Lucrează din unul din cele mai moderne spații colaborative din București! Îți punem la dispoziție toate facilitățile de care ai nevoie și suport constant ca să îți desfășori activitatea. Profită de zona de coworking, de spațiul de relaxare, folosește sala de întâlniri și cabinele de Skype, ia prânzul în bucătăria complet utilată și nu îți face griji legate de conexiunea la internet. Descoperă ce e inclus în fiecare tip de abonament.

Inovare

Credem că oportunitățile de inovare din România au nevoie de un ecosistem care să le ofere spațiul de manifestare și să reunească antreprenori, oameni cheie de business, rebeli și lideri de opinie. Din acest motiv, ajutăm organizațiile să-și modeleze agenda de inovare, să proiecteze și să livreze programe centrate pe oameni. Nu oferim soluții de catalog, ci lucrăm împreună pentru sustenabilitate.

Programe de accelerare

Vrei să lansezi un startup sau poate deja ai făcut primii pași și îți dorești să crești? Am lucrat cu peste 1000 de startup-uri și antreprenori în cei 10 ani de activitate și îți punem la dispoziție resursele care ai nevoie, te conectăm cu mentori și experți din industriile relevante pentru startup-ul tău și îți deschidem ușile către o lume întreagă de oportunități prin rețeaua Impact Hub.

Startarium – platforma online de învățare 

Lansat în 2016 sub umbrela metaforei “Orașul Antreprenorilor”, Startarium adună în același loc tot ce ai nevoie ca să lansezi, să crești și să susții o afacere de succes. Startarium este construit pe 4 piloni, meniți să ofere sprijin pe cele 4 verticalele ale creșterii antreprenoriale – know how, instrumente, o rețea de oameni și organizații la care poți apela și oportunități active de finanțare și dezvoltare.

Acces la finanțare

Ai nevoie de finanțare pentru startup-ul tău? Îți putem deschide ușile către investitori sau business angels prin programele noastre. În plus, în Startarium vei găsi sprijin real pentru a-ți lansa propria campanie de crowdfunding, care te va ajuta să testezi piața, să găsești potențiali clienți și să obții resursele necesare pentru a te lansa pe piață.

Proiecte speciale

Aducem laolaltă partneri din domenii și industrii variate, expertiza membrilor echipei, dar și aliați neconvenționali pentru a atinge obiective îndrăznețe. De la organizații non-guvernamentale la companii multinaționale, suntem partnerul preferat de conversație pe temele antreprenoriatului și inovării. Ne-ar plăcea să discutăm cum te pot ajuta soluțiile antreprenoriale .

Mentorat

De-a lungul celor 10 ani am lucrat cu mentori, experți și antreprenori de succes cunoscuți pe piața din România, persoane cheie, dispuse acum să împărtășească din experiențele și lecțiile lor. Te conectăm cu cei mai buni în programele noastre, dar și în platforma Startarium, unde poți aplica la oricare din cei peste 100 de mentori înregistrați.

Oamenii Impact Hub

"Ce îmi place cel mai mult la Impact Hub este comunitatea pe care o găsești aici. Lucrăm împreună, dar am devenit și prieteni, vorbim despre provocările noastre și despre planuri, este un spațiu vibrant și deschis"


Simona Camburu

Plantăm Fapte Bune

"Prietenii de la Impact Hub spun despre participanți că sunt super eroi, dar eu cred că eroii sunt ei. Am găsit aici parteneri și mentori care m-au ajutat cu adevărat să îmi dezvolt startup-ul."

Răzvan Chelu

Lemnia

"Unul dintre evenimentele mele preferate la care am participat în cei 3 ani de când sunt membru este cu siguranță Fears and Failures, cred că este important să vorbim deschis și despre astfel de teme."


Răzvan Ghebaur

Digital Learning Designer

"Impact Hub m-a ajutat să-mi clarific prioritățile și să fac alegerile potrivite cu cea mai mare ușurință. Mi-a dat o structură pe care să mă axez atunci când gândesc strategic. Aici mi-am conturat modelul de business și mi-am definit mai clar clienții."

Nicoleta Chirica

Iutta

"Spațiul mă inspiră mult, mă ajută să fiu mai creativă, iar oamenii sunt cu adevărat deschiși și dispuși să colaboreze."

Ruxandra Moroșan

REEA Design

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.