Următoarele evenimente la Impact Hub

Organizate, găzduite sau recomandate de Impact Hub Bucharest, aducem împreună evenimentele pe care le considerăm cele mai relevante pentru tine, startup-ul tău sau afacerea ta, indiferent de stadiul de dezvoltare al acesteia.

Loading Events

List of Events

Business Clinics

February 19 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Organizator: Impact Hub Bucharest

 

Când ești antreprenor, dezvolți o afacere sau un proiect te lovești adesea de provocări care depășesc expertiza ta profesională. Business clinics reprezintă o ocazie de a te întâlni în sesiuni dedicate cu experți din diverse domenii pentru a descoperi soluțiile punctuale.

Află detalii și înregistrează-te »

Recomandat: Gala Premiilor ANIS 2019

February 21 @ 6:00 pm - 9:30 pm

Organizator:

 

Cea de-a 5-a ediție a Galei ANIS, care găzduiește Premiile Industriei de software și servicii IT din România, marchează totodată și 20 de ani de existență a ANIS.

Află detalii și înregistrează-te »

Recomandat: Dichisar de Martie

February 23 @ 10:00 am - February 24 @ 8:00 pm

Organizator: Breslo

 

Dichisar de Martie - Cel mai mare târg de handmade și design din București se întâmplă pe 23 și 24 Februarie la Impact Hub Bucharest.

Află detalii și înregistrează-te »

Entrepreneurial Stories – FinTech

February 26 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Organizator: Impact Hub Bucharest

 

La această ediție a Entrepreneurial Stories, ne propunem să descoperim care sunt provocările, nevoile, dar și reușitele antreprenorilor care furnizează servicii financiare prin utilizarea diverselor tipuri de software și a tehnologiei moderne.

Află detalii și înregistrează-te »

Thursday Evening

February 28 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Organizator: Impact Hub Bucharest

 

În ultima joi din lună ne întâlnim în cadrul comunității să marcăm cele mai importante momente pentru fiecare. Seara o vom începe cunoscând un antreprenor care ne va împărtăși povestea business-ului său, pornit dintr-o simplă pasiune.

Află detalii și înregistrează-te »

Women of Romania #BalanceforBetter

March 9 @ 11:00 am - 5:30 pm

Organizator: Impact Hub Bucharest

 

Women of Romania este un eveniment organizat pentru a inspira, pentru a găsi soluții, pentru a face o schimbare. Peste 150 de antreprenori și lideri de business participă la o zi de discuții și dezbateri despre probleme actuale, iar anul acesta, tema este cea abordată la nivel internațional cu ocazia Zilei Femeii: #BalanceforBetter.

Află detalii și înregistrează-te »

Fii la curent cu evenimentele Impact Hub Bucharest

Nu rata evenimentele care contează pentru tine! Abonează-te la newsletter-ul Impact Hub Bucharest și te ținem la curent cu subiectele importante din ecosistemul Impact Hub.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.