Următoarele evenimente la Impact Hub
Organizate, găzduite sau recomandate de Impact Hub Bucharest, aducem împreună evenimentele pe care le considerăm cele mai relevante pentru tine, startup-ul tău sau afacerea ta, indiferent de stadiul de dezvoltare al acesteia.
Loading Events

List of Events

Climate Talks 2022: Antreprenoriat și Inovare

May 25 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Organizator: Impact Hub Bucharest

 

Pe 25 mai primul Climate Talk își deschide camerele, pornește microfoanele și face cunoscut impactul și poveștile a 3 invitați din România care își dedică energia, spiritul și munca antreprenoriatului și inovării în zona de climă.

Află detalii și înregistrează-te »

Challenge Labs 2022

June 6 @ 9:00 am - June 15 @ 6:00 pm

Organizator:

 

Challenge Labs este programul de ideație care identifică și găsește posibile soluții pentru cele mai presante probleme ale industriei alimentare, cu ajutorul profesioniștilor din domeniu și din industriile complementare. Programul este dezvoltat de EIT Food și Impact Hub Bucharest, care reprezintă EIT Food în România, în calitate de punct de contact pentru reprezentanții locali din sectorul agroalimentar. Înscrie-te gratuit în program până pe 31 mai 2022 și ai șansa să schimbi viitorul industriei agrifood!

Află detalii și înregistrează-te »

Fii la curent cu evenimentele Impact Hub Bucharest
Nu rata evenimentele care contează pentru tine! Abonează-te la newsletter-ul Impact Hub Bucharest și te ținem la curent cu subiectele importante din ecosistemul Impact Hub.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.