Black Sea Climaccelerator 2021 EN

Înscrie-te la Bootcamp EWA – Empowering Women in Agrifood!

22 – 23 iunie 2022, Online

Workshopuri, training și oportunități de conectare pentru antreprenoare din sectorul agroalimentar

EWA Bootcamp este workshopul de 2 zile dedicat antreprenoarelor și proiectelor dezvoltate de acestea în domeniul agroalimentar, creat pentru a le susține pe acestea în accelerarea ideii lor. 

Workshopul oferă participantelor care își doresc să înceapă o afacere sau celor care au o afacere în agrifood la început de drum, cunoștinte de business necesare, resurse de conectare cu experți din domeniu și comunitatea de care au nevoie pentru a începe sau a dezvolta o afacere sustenabilă. EWA bootcamp este susținut de EWA – Empowering Women în Agrifood, program desfășurat în Romania în 2020 și 2021. 

Anul acesta, prin workshopul “EWA Bootcamp” susținut de EWA – Empowering Women in Agrifood, pregătim viitoarea generație de antreprenoare care vor putea participa în ediția 2023 a programului EWA în Romania.

Dacă îți dorești să devii antreprenoare în agrifood sau să îți crești afacerea, te așteptăm să te înscrii la workshop până pe 21 iunie!

De ce să participi

 • Înveți despre Business Model Canvas, noțiuni de management financiar & fiscalitate, motivație & stress management, marketing, design thinking și dezvoltarea ideii 
 • Îți construiești o idee despre ce afacere să pornești în domeniul agroalimentar și înveți să pui bazele propriei tale afaceri în acest domeniu
 • Ai parte de mentorat și conexiuni cu foști mentori din programul EWA – Empowering Women în Agrifood
 • Cunoști antreprenoare ca tine și te conectezi la rețeaua EWA
 • Afli poveștile de succes ale câștigătoarelor din edițiile anterioare ale programului EWA 
 • Devii parte din comunitatea EIT Food 

Înscrie-te dacă: 

 • Ești antreprenoare sau îți dorești să îți începi propriul business
 • Ai o idee de afacere în domeniul agroalimentar sau vrei să îți crești afacerea aflată la început de drum
 • Dorești să te conectezi cu o rețea de antreprenoare cu care să colaborezi
 • Vrei să îți dezvolți cunoștințele de business 
 • Vrei să cunoști experți în domeniul agroalimentar
 • Ți-ai propus să participi pe viitor într-un program de incubare
 • Vrei să înțelegi ce presupune antreprenoriatul în agrifood

Ce primești

l

Educație

Vei învăța să folosești Business Model Canvas, despre management financiar & fiscalitate, motivație & stress management, design thinking și dezvoltarea ideii

Sprijin de la experți

Ai parte de mentorat de la experți și antreprenori de succes în sectorul agroalimentar și insight-uri de la antreprenoare care au câștigat EWA în anii anteriori și conduc deja propria afacere

w

Comunitate

Vei cunoaște alte antreprenoare cu care poți colabora ulterior pentru a dezvolta o afacere în agrifood și intra în comunitatea EIT Food & a antreprenoarelor din acest domeniu

l

Inspirație

Afli poveștile de succes și experiența unor antreprenoare care au câștigat programul EWA în edițiile trecute

Cunoaște trainerii de la care vei învăța! 

Georgiana Ion

Coordonator EIT Food Hub România

Adina Crețu

Director Programs & Entrepreneurial Growth, Impact Hub Bucharest

Andra Pintican

Fondator & Trainer, Școala de HR

Șerban Vasiliu

Human Capital & Social Protection Expert, World Bank

Andreea Iovu

Specialist comunicare Impact Hub Bucharest

Agenda 

Bootcamp-ul este structurat pe 2 zile de workshopuri și traininguri și se va desfășura online, pe platforma Zoom.

22 iunie 2022

9:30 – 14:15

 • Inspirație la puterea feminin – Poveștile câștigătoarelor EWA
 • Workshop Business Model Canvas
 • Workshop: Fiscalitate și financiar

23 iunie 2022

9:30 – 15:40

 • Workshop: Design thinking și dezvoltarea ideii
 • Workshop: Marketing și vânzări
 • Workshop: Motivație personală, resurse și stress management

Despre program si organizatori

EIT Food

EIT Food este un consorțiu pan-European care activează în zona antreprenoriatului și inovației în sectorul agroalimentar. Membrii comunității EIT Food sunt actori la nivel global în industria alimentară: peste 50 de parteneri din mediul de afaceri de top, centre de cercetare și universități din 13 țări.

EIT Food își propune să stimuleze abilitățile și spiritul antreprenorial din sector și să deblocheze potențialul întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri), care la rândul lor vor accelera inovația, vor crea locuri de muncă și vor crește competitivitatea Europei. Poți afla mai multe despre activitățile EIT Food pe site-ul proiectului

EIT Food este susținut de Institutul European de Inovare și Tehnologie (European Institute of Innovation and Technology – EIT).

Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 3.000 de membri în București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țări. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

Programul este susținut de

EWA – Empowering Women in Agrifood

EWA este un program dezvoltat de EIT Food pentru 80 de antreprenoare din 8 țări europene și este organizat în România de Impact Hub Bucharest. Obiectivul EWA este de a motiva femeile antreprenor aflate într-o etapă incipientă să-și valorifice puterea, să își conștientizeze capacitatea de a avea succes și a depăși obstacole, să le echipeze cu încrederea, cunoștințele și comunitatea adecvate pentru a începe și a dezvolta cu succes afaceri durabile.

Sponsori

Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE)

Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE) are scopul de a stimula dezvoltarea economică și prosperitatea în țările din Europa de Sud-Est și Regiunea Europeană de Vecinătate. EFSE cooperează cu instituțiile de creditare partenere locale pentru a face față necesităților de finanțare ale întreprinderilor micro și mici și ale gospodăriilor private cu venit redus.

Facilitatea de Dezvoltare EFSE (EFSE DF) este o facilitate de asistență tehnică lansată în anul 2006 care funcționează în mod independent de EFSE în baza unui acord fiduciar conform legislației Luxemburgului. Scopul EFSE DF este de a oferi o asistență tehnică eficientă, dedicată și inovatoare pentru a maximiza impactul finanțării oferite de Fond în țările în care activează.

Lucrând împreună cu organizațiile locale care promovează proiecte de incubare și accelerare, EFSE DF oferă antreprenorilor și noilor afaceri dezvoltate de aceștia expertiză, resurse, mentorat, oportunități de networking, sprijin financiar și alte mijloace necesare pentru transformarea ideilor bune în afaceri de succes. Astfel, EFSE DF și partenerii săi contribuie la crearea unui ecosistem în care antreprenorii pot să prospere, fiind ghidați de spiritul EFSE, un Fond cu adevărat antreprenorial.

Detalii contact

Adresă de mail: eitfoodhub@impacthub.ro

Adresă de corespondență: Strada Tudor Arghezi, număr 8-10, București

Rămâi conectat!

Vrei să primești vești despre oportunitățile EIT Food? Abonează-te la newsletter!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.