Noutățile Impact Hub

Barometrul Startup-urilor din România 2019

Cea de a treia ediție a Barometrului Start-up-urilor din România, realizat de EY Romania, Impact Hub Bucharest și Startarium, analizează răspunsurile a 284 de antreprenori privind accesul la finanțare, zona de reglementare și impozitare, educație și formare, cultură antreprenorială și sprijin coordonat.

Am lansat ediția a doua a competiției Changeneers

Împreună cu Samsung România, am lansat cea de-a doua ediție a competiției Changeneers, de data aceasta sub conceptul de Tech Game Changers. Îi căutăm pe cei care propun soluții mobile inovatoare la provocări cu care ne confruntăm astăzi și o premiem pe cea mai bună cu 10.000 de euro. Înscrierile sunt deschise până pe 8 martie!

Completează chestionarul Barometrului Startup-urilor din România!

Dacă ai un startup cu o vechime de maximum 3 ani, așteptăm răspunsurile tale până pe 15 februarie. Știi pe cineva care s-ar încadra în profilul pe care îl căutăm? Invită-l să completeze chestionarul și împreună vom modela ecosistemul startup-urilor autohtone.

100 de motive să fii antreprenor în România

Tu, noi și România sărbătorim cu toții 100 de ani, un moment tocmai bun să reflectăm asupra impactului acțiunilor noastre antreprenoriale și să discutăm deschis despre motivația de a fi antreprenor în România.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.