Noutățile Impact Hub
De ce să alegi să aparții?

De ce să alegi să aparții?

O perspectivă personală despre câteva motive pentru care apartenența la o comunitate poate fi considerată un suport în dezvoltarea ta profesională și susținerea emoțională.

Work from home – cum e de fapt?

Work from home – cum e de fapt?

În martie 2020, lumea, așa cum o știam intra în lockdown. Un virus necunoscut, despre care auzisem că apăruse în cealaltă parte a globului, a ajuns mai întâi în Europa și apoi s-a răspândit ca o pânză de păianjen în toată lumea. În urmă cu un an în România se declarase starea de urgență. Totul s-a schimbat de pe o zi pe alta și work from home a devenit normă pentru cei mai mulți dintre noi. Despre cum a fost munca de acasă și cum ne-a afectat obiceiurile, dar mai ales despre ce ne-a lipsit în acest an, am povestit mai jos inspirata de experiența mea de lucru.

“State of Remote Work in Romania” – Spațiile de co-work, cea mai bună soluție pentru continuarea activității companiilor

“State of Remote Work in Romania” – Spațiile de co-work, cea mai bună soluție pentru continuarea activității companiilor

Pe 1 Octombrie se lansează cel mai nou studiu de piață despre percepția angajaților și angajatorilor din România asupra muncii la distanță. Potrivit sondajului, peste jumătate dintre organizațiile chestionate au declarat că, în următorul an, vor împărți munca la birou cu cea la distanță, iar un sfert dintre acestea iau în calcul spațiile de co-work pentru ca angajații să-și desfășoare activitatea.

Studiu asupra antreprenoriatului în România

Studiu asupra antreprenoriatului în România

Studiul prezent a fost dezvoltat în cadrul programului RoWin – Succes în România și reprezintă un overview al antreprenoriatului regional (incluzând diaspora), cu focus pe mediul local și evoluția sa din ultimii ani. Conține informații relevante pentru antreprenori existenți sau aspiranți, organizatori de programe sau reprezentanți ai instituțiilor publice ori financiare.

Vești despre re(Connect)

Vești despre re(Connect)

Formatul (re)Connect, cu care te-am obișnuit deja, primește un update ? De acum încolo, va incude atât evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, înregistrările tuturor evenimentelor și o sumarizare a principalelor teme, cât și oportunități de neratat pentru tine și afacerea ta.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.