Corina Vasile Raiffeisen Bank

Dezvoltă-ți aptitudinile în marketing digital cu două cursuri complete

Digital Marketing Forum, cel mai așteptat eveniment despre promovare online din România, revine în 2024 cu o noua serie de cursuri intensive, pentru specialiștii din companii medii și mari care doresc să își aprofundeze cunoștințele în marketing digital.

Pe 26 aprilie, vor avea loc două traininguri la Hotel JW Marriott din București, ce vor oferi un pachet complet de informații noi, instrumente utile și soluții aplicate pentru îmbunătățirea performanțelor campaniilor. Participanții vor avea ocazia să descopere bune practici dovedite în construirea unei strategii digitale de succes, să identifice tacticile care generează rezultate în peisajul online actual și să învețe cum le pot implementa pentru optimizarea eforturilor de marketing ale companiei lor.

Ce te așteaptă în cadrul masterclassurilor 

VINERI, 26 APRILIE 2024 // MASTERCLASS
Multi-Channel Digital Marketing Strategy

Acest curs intensiv oferă cele mai bune practici, informații esențiale și sfaturi utile pentru ca organizațiile să adopte o strategie digitală integrată bine construită și să aplice diferite soluții de succes, care să însoțească eforturile brandurilor și companiilor în demersurile lor de dezvoltare. Consultă programul

VINERI, 26 APRILIE 2024 // MASTERCLASS
Innovative Social Media Strategy

În cadrul acestui curs, participanții vor învăța cum să creeze campanii eficiente în social
media, care să atragă atenția publicului, iar vorbitorii îi vor ghida pas cu pas prin procesul de dezvoltare și implementare a unei strategii de conținut, folosind tactici care generează rezultate reale. Consultă programul

Profesioniști din agenții cu activitate recunoscută și practicieni cu experiență în publicitate online vor oferi know-how aplicat și soluții utile în cadrul celor două traininguri. Printre vorbitorii confirmați se numără:

 • Andrew Davis (Digital Trainer, Talk Dygital)
 • Mugur Patrascu (Managing Partner, Screen Native)
 • Mihai Bonca (Marketing Consultant, Brand Architects)
 • Cosmin Otel (Head of Digital, Initiative Romania)
 • Alexandru Negrea (Trainer & Founder, Social Smarts)
 • Mihai Andrei (Managing Partner, WebDigital)
 • Robert Dumitru (Managing Partner, MTH Digital)
 • Anabela Luca (Chief Executive Officer, adLemonade)
 • Valentin Radu (CEO & Founder, Omniconvert)
 • Dragos Smeu (Founder, Mavericks)
 • Monica Jitariuc (Communication Trainer & Consultant)

Mai multe informații despre agendă, vorbitori și pachetele de participare pentru cele două zile ale evenimentului sunt disponibile pe www.digitalforum.ro.

Digital Marketing Forum 2024 este un eveniment organizat de Evensys, în parteneriat cu Raiffeisen Bank și Codezilla și realizat cu sprijinul Kaufland România, McDonald’s România, glo, Teads – The Global Media Platform, Project Agora | Taboola, MTH Digital, Jam Session Agency, Fame Up, HEINEKEN Romania, United Media Services, Meglio, Blue.

Digital Marketing Forum este un eveniment organizat de Evensys, companie de planificare de evenimente, cu peste 17 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminare proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și pe cea din Europa Centrală și de Sud-Est.

Descoperă noutățile
Impact Hub Bucharest
Urmărește cele mai importante noutăți de la Impact Hub Bucharest. Aici și în inbox-ul tău, alegem doar cele mai importante subiecte pentru tine.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.