Lansează, accelerează și scalează afacerea ta cu EIT Food

EIT Food susține antreprenorii agroalimentari din toată Europa, stimulând inovația pentru a face față marilor provocări alimentare cu care ne confruntăm, pentru a crea un sistem alimentar mai sănătos, mai de încredere și durabil.

Indiferent dacă dorești să îți validezi ideea de afaceri cu potențialii clienți, ai un startup și îți dorești să te asociezi cu companii sau un scaleup pe care îți propui să îl extinzi la nivel internațional, programele EIT Food Business Creation sunt concepute pentru a îți dezvolta afacerea. Alătură-te unei comunități vibrante, conectate și asemănătoare în 2021!

Află care sunt programele EIT Food Business Creation disponibile acum!

EIT Food lucrează cu antreprenori în toate etapele lor de dezvoltare, de la validarea pieței la extinderea afacerii lor pentru a obține un impact internațional. Antreprenorii beneficiază de finanțare, îndrumare, formare profesională și acces la o rețea europeană relevantă de inovatori și experți.

Trei oportunități sunt disponibile până pe 10 aprilie. Înscrie-te acum!

SEEDBED INCUBATOR

Pentru antreprenori ce vor să valideze oportunitatea pieței. 

SEEDBED este un incubator pentru academicieni cu spirit antreprenorial, antreprenori aspiranți, startup-uri nou formate, un program de 6 luni care își propune să tranforme ideile inovatoare și proiectele de cercetare în propuneri de afaceri validate în piață.

Ce primești:

 • Acces la oportunități de învățare și mentorat de experți pentru a dezvolta o propunere de valoare puternică.
 • Sprijin financiar pentru a testa ideile direct cu peste 100 de potențiali clienți și a-ți valida ideea de business.
 • Potențialul de a primi finanțare continuă pentru a înființa sau lansa o nouă companie sau pentru a stabili teste de fezabilitate tehnologică cu parteneri.

Citește mai multe despre program aici.

Deadline pentru aplicare: 10 aprilie 2021.

FOOD ACCELERATOR NETWORK (FAN)

Pentru startup-uri cu soluții în stadiu de proiect pilot.

FOOD ACCELERATOR NETWORK (FAN) conectează startup-urile agroalimentare de impact cu companii și parteneri importanți din domeniul cercetării din industrie pentru a-și testa tehnologia și a atinge obiectivul final: penetrarea pieței.

Ce primești:

 • Acces la o rețea bogată de companii de top, instituții academice și de cercetare, astfel încât să dezvolți relații importante care vor ajuta la accelerarea inovării.
 • Acces la asistență și facilități pentru pilotarea ideii de business, precum laboratoare, amplasamente pilot, terenuri agricole.
 • Potențial de finanțare continuă pentru startup-urile selectate.
 • Mentorat și expunere la piața relevantă business-ului, potențiali clienți, investitori și mass-media.

Citește mai multe despre program aici.

Deadline-ul pentru aplicare: 10 aprilie 2021.

RISINGFOODSTARS

Pentru business-uri pregătite pentru extinderea internațională.

Rețeaua RisingFoodStars (RFS) permite business-urilor agroalimentare de succes, cu impact, să treacă la nivelul următor către extinderea internațională. Este o rețea pentru business-uri revoluționare, ce permite membrilor săi să paticipe ca parteneri la toate activitățile EIT Food.

Ce primești:

 • Acces ușor și conectare individuală cu o rețea impresionantă ce cuprinde principalele companii europene, universități și organizații de cercetare din domeniu.
 • Vizibilitate sporită prin participarea la cele mai bune evenimente agroalimentare și de business din Europa și la nivel global.
 • Suport personalizat pentru afaceri în proces de extindere, internaționalizare, investiții și depășirea provocărilor tipice cu care se confruntă o extindere.
 • Acces rapid la finanțarea EIT Food.

Citește mai multe despre program aici.

Deadline pentru aplicare: 10 aprilie 2021

DESPRE EIT FOOD 

Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT) este un organism al UE, creat de Uniunea Europeană în 2008 pentru a consolida capacitatea de inovare a Europei. EIT face parte din programul Horizon 2020, programul-cadru de cercetare și inovare al Uniunii Europene.

EIT Food este un consorțiu pan-European care activează în zona antreprenoriatului și inovației în sectorul agroalimentar. Membrii comunității EIT Food sunt actori la nivel global în industria alimentară: peste 50 de parteneri din mediul de afaceri de top, centre de cercetare și universități din 13 țări.

Descoperă noutățile Impact Hub Bucharest

Rămâi conectat/ă și află care sunt evenimentele, programele și oportunitățile pe care le găsești la Impact Hub Bucharest!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.