Soluțiile corporate

Gândite pentru un prezent imprevizibil și un viitor cât mai flexibil.

Cu o experiență de 10 ani în dezvoltarea și operarea spațiilor de lucru, Impact Hub Bucharest este unul dintre cei mai importanți și apreciați operatori pe piața de coworking și “shared office” in România.

Noi avem grijă de birou, ca echipa ta să se poată concentra pe business.

Coworking

Recomandate pentru nevoile de stil de lucru hibrid dar și pentru acces nelimitat, abonamentele de coworking îți oferă acces flexibil în spațiu pentru ca tu să îți găsești ritmul ideal de lucru, conectare și inspirație.

Birouri Private
Birourile pentru echipe îți oferă un cadru sigur și privat, acces la săli de întâlniri, bucurându-te în același timp de toate beneficiile membrilor Impact Hub.

Cum îți simplificăm munca?

Adaugăm biroul tău unei rețele

Covid-19 pune o presiune din ce în ce mai mare pe adaptarea modului de lucru la o noua realitate.

Noi putem prelua o parte din spațiul tău de astăzi, îl reconvertim într-un spațiu de coworking, oferind astfel echipei tale acces la o rețea extinsă de birouri în oraș, facilitând o durată minimă între casă și locul de muncă.

Simplitate

Având o experiență extinsă în tot ce înseamnă planificarea și implementarea unui birou, de la procesul de design, găsirea locației ideale, amenajare precum și parteneriate extinse cu furnizori profesioniști, putem prelua tot procesul de amenajare sau reamenajare a biroului tău, adaptat culturii și modului de lucru pe care îl dorești.

Spațiile de lucru sunt despre oamenii care le vor folosi, astfel încât nici un proiect nu este la fel ca precedentul. 

Optimizare

Timpul și bugetul sunt constrângerile cele mai frecvent întâlnite când discutăm despre proiecte noi.

Locațiile noastre sunt pregătite pentru a te muta a doua zi, iar faptul că plătești direct pentru ce folosești elimină presiunea unor bugete complicate, în avans și pe durată de timp foarte mare.

Access la Rețeaua Globală

Suntem prezenți în peste 100 de locații de pe tot mapamondul.

Disponibilitatea spațiilor Impact Hub nu se rezumă doar la rețeaua din București, ci se întinde pe 5 continente și se adresează unei comunitați de peste 16.000 de membri.

Ne bucurăm să fim alături de tine

Vlad C.

Din perspectiva antreprenoriala, rolul nostru este să găsim întotdeauna soluțiile optime pentru ca proiectele tale să prindă viață.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.