Impact Hub, spațiul tău preferat de coworking!

200 de antreprenori și freelanceri sunt deja membri!

Din experiența noastră, atunci când îți alegi viitorul tău abonament de coworking, două elemente sunt cel mai des menționate: spațiul de lucru și comunitatea antreprenorială. Tocmai de aceea vrem să îți facem lucrurile cât mai ușoare: vizitează-ne virtual cu acest tur 360, iar apoi programează o zi de test și lucrează pentru o zi alături de comunitatea Impact Hub Bucharest!

Îți punem la dispoziție întreaga infrastructură de care ai nevoie pentru o zi productivă de lucru și te conectăm cu antreprenori relevanți.

Cum te înscrii?

Este foarte simplu, completează acest scurt formular care să ne ajute să te cunoaștem mai bine și alege ziua dorită. Ține cont că programul nostru obișnuit este de luni până vineri, de la 9 la 20, iar numărul de locuri disponibile este limitat.

*oferta este disponibilă exclusiv celor care utilizează pentru prima dată spațiul de coworking Impact Hub Bucharest

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.