Am lansat ediția a doua a competiției Changeneers

Împreună cu Samsung România, am lansat cea de-a doua ediție a competiției Changeneers, de data aceasta sub conceptul de Tech Game Changers. Îi căutăm pe cei care propun soluții mobile inovatoare la provocări cu care ne confruntăm astăzi și o premiem pe cea mai bună cu 10.000 de euro. Înscrierile sunt deschise până pe 8 martie!

Competiția Changeneers

Ediția a 2-a

Soluțiile căutate în cadrul competiției Changeneers trebuie să implice o tehnologie mobilă (pot include și componente non-mobile – software sau hardware), să aibă un impact pozitiv și să fie funcționale sau în stadiul de concept validat cu clienți sau prototip la 18 aprilie. Dezvoltatorii de soluții tehnologice din domeniul comunitar, social sau al sănătății pot să aplice până la 8 martie 2019 pentru a câștiga premiul cel mare de 10.000 de euro.

Finaliștii selectați pentru a trece de prima etapă vor participa la un bootcamp de 1 zi, în care se vor pregăti pentru pitch-ul din finală, dar și la webinarii de suport care vor urmări progresul pe care îl înregistrează și pentru a oferi recomandări și direcții de acțiune.

Livia Fericean
Corporate Citizenship & Public Affairs Manager South-Eastern Europe

Inovația este în ADN-ul Samsung, tocmai de aceea lansăm această provocare tinerilor antreprenori români: să găsim împreună soluții inovatoare pentru a îmbunătăți calitatea vieții și a societății în care trăim. Prima ediție a Changeneers ne-a dezvăluit soluții viabile, unele din ele fiind deja integrate în ecosistemul nostru digital, precum Human Link, IziBac sau Questo App. AI (artificial intelligence), VR (virtual reality), AR (augmented reality) sau aplicațiile pentru mobil fac deja parte din realitățile care ne înconjoară. Changeneers vă provoacă să puneți tehnologia la lucru în folosul comunității noastre.

Lucian Grămescu

Incubation Manager Impact Hub Bucharest

Continuăm acest proiect pe care l-am început alături de Samsung România în 2017, Changeneers și ne bucurăm să creăm împreună cadrul potrivit pentru inovare și impact prin tehnologie. Sub umbrela Changeneers organizăm diverse activități importante pentru ecosistemul de startup-uri tech, accentul fiind pus pe nevoia de testare, de validare, de networking și de creștere al antreprenorilor din industrie. Acționăm și în acest caz ca un conector și suntem alături de inginerii schimbării care înțeleg și adresează probleme cu care ne confruntăm azi la nivel local sau global.

Despre Changeneers

Ediția precedentă

Pe 9 februarie 2018, a avut loc finala primei ediții a competiției Changeneers. Din cele 40 de startup-uri înscrise în competiție, 12 au fost selectate pentru a participa la un marketing bootcamp și la finală. Au susținut pitch-uri în fața juriului și a publicului și au demonstrat utilitatea și aplicabilitatea soluțiilor propuse, câștigătorul marelui premiu fiind Human Link, soluția complexă care oferă conectivitate între pacienții care suferă de Alzheimer și aparținători.

Changeneers este programul complex care conectează pasionații de tehnologie și provocările sociale cu care ne confruntăm, prin trei tipuri de oportunități: makerspace, comunitate și competiție, dezvoltat de Impact Hub Bucharest și Samsung Romania. 

Prin makerspace, dezvoltatorii de soluții mobile pot testa și valida cu potențiali clienți produsul sau serviciul pe care îl creează, folosind gratuit echipamente Samsung la Impact Hub Bucharest. Componenta de comunitate adresează nevoia de networking, de a descoperi provocări cu care se confruntă diverse organizații sau de a avea acces la informații de calitate legate de tehnologiile folosite în diverse industrii. Competiția oferă recunoaștere și susține antreprenorii care folosesc tehnologii mobile pentru a crea o schimbare pozitivă.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.