Abonamentele Impact Hub Bucharest

Alege ce ți se potrivește

Oricine este binevenit la Impact Hub

Opțiuni flexibile, adaptate programului tău

Cunoaște, conectează-te și lucrează cu oameni care gândesc la fel ca tine, fă schimb de informații, colaborează pentru a crește startup-urile și inițiativele fiecăruia, construiește-ți ideea într-un mediu stimulant și creativ. Chiar dacă nu ai nevoie de spațiu, poți cunoaște oameni noi, relevanți pentru business-ul tău și să participi la evenimente prin abonamentul Hub Connect!

Hub Connect

Conectează-te la comunitatea Impact Hub

Acum este mai simplu ca oricând să faci parte din comunitatea Impact Hub Bucharest chiar dacă nu ai nevoie de spațiu de lucru. Dacă ești antreprenor, investitor, manager, freelancer, angajat sau pur și simplu îți dorești să te conectezi mai ușor cu membrii Impact Hub, acum ai la îndemână o legătură directă cu o rețea globală de peste 15.000 de oameni.

Hub Coworking

Ai toată flexibilitatea de care ai nevoie

Lucrează din spațiul de coworking alături de o comunitate în continuă dezvoltare! Participă la evenimente, cunoaște alți antrepenori, experți și profesioniști, găsește posibili clienți sau parteneri, colaborează! Poți folosi Hub-ul ca un punct de legătură între întâlniri, ca spațiu de lucru alternativ sau ca ancoră a activităților tale de zi cu zi.

Hub Day Pass

Fără contract, oricând ai nevoie

Ai acces la spațiul comun de birou, astfel încât să poți lucra cu ușurință. Ideal dacă vizitezi Bucureștiul câteva zile sau ai nevoie să-ți schimbi mediul de lucru chiar și doar pentru o zi. Desigur, internetul wireless, serviciile de imprimare / scanare și consumabilele de birou sunt incluse. În plus, vei cunoaște comunitatea antreprenorială Impact Hub și vei schimba idei.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.