Dezvoltă-ți afacerea socială, înscrie-te la Made in Social până pe 10 septembrie

Credem în puterea unei afaceri sociale, în beneficiile aduse unei comunități. De aceea am creat un program special ce își propune să mărească veniturile unor astfel de business-uri prin încheierea unor contracte social-to-business (S2B). Un parteneriat strategic între afaceri sociale și companii cu impact economic și social.  
Made in Social îți oferă:
  • Consultanță și suport pentru a obține performanță în vânzări și a-ți maximiza profiturile, în concordanță cu nevoile de business ale companiilor
  • Vizibilitate la nivel național cu ajutorul unei platforme prin care poți să îți prezinți afacerea și scopul social
  • Facilitarea interacțiunii cu reprezentanți cheie din companii pentru a-ți promova produsele/serviciile.

Etapele programului

academia

Academia

Un program de dezvoltare și perfecționare a afacerii tale. 4 zile intense pline de sesiuni de lucru și workshop-uri susținute de profesioniști din vânzări, comunicare și branding prin care te ajutăm să înțelegi mai bine nevoile companiilor, cum poate deveni produsul tău mai competitiv, cum să te vinzi mai bine.
catalogul

Catalogul

Promovează-te! Portofoliul de produse și servicii vor fi cuprinse într-o platformă online dedicată organizațiilor participante în program.
campania

Campania

Te ajutăm să spui povestea ta de impact unor reprezentanți cheie ai companiilor prin intermediul unei campanii intense de promovare.
evenimentul

Pitch this!

În cadrul unui eveniment special îți vei putea prezenta produsele/serviciile în fața companiilor. Te vom conecta cu o serie de companii pentru care produsul/serviciul tău este relevant.

Cum te înscrii la Social 2 Business Market dacă ai o afacere socială?

20 de afaceri sociale din România, selectate în urma unei jurizări, vor parcurge cele 4 etape ale programului.

Criterii eligibilitate

  • Dacă ai în portofoliu produse/servicii de calitate sau cu potențial de dezvoltare pe o piață competitivă
  • Dacă obiectivul tău de business este completat de o misiune socială, de rezolvare a unei probleme dintr-o comunitate/de mediu
  • Made in Social înțelege prin afacere socială orice organizație care desfășoară activități comerciale și urmărește obținerea unui profit, însă obiectivul economic este completat de un scop social, care ajută la rezolvarea unei probleme din societate.
Înscrierile se desfășoară până pe 10 septembrie 2016 prin completarea acestui formular.
Pentru informații suplimentare/nelămuriri ne găsești la contact@impacthub.ro

Cine sunt membrii juriului

Gerd Bommer

Gerd Bommer

Commercial Counselor Advantage Austria

Mona Opran

Mona Opran  

COO South-East Europe Centrade-Cheil

herman_wierenga(1)

Herman Wierenga

Board member NRCC

Wargha Enayati

Wargha Enayati

Healthcare Business Innovator, Fundatia Regina Maria

Carmen Ciobanu

Carmen Ciobanu

Program Director, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă

Vlad Craioveanu

Vlad Craioveanu

CEO Impact Hub Bucharest & Impact Hub Cluj-Napoca

Ionut Bonoiu

Ionut Bonoiu

Editor-in-Chief Forbes Romania

Shajjad Rizvi

Shajjad Rizvi 

Director - British Romanian Chamber of Commerce - Cluj

Impact-hub-bu-small

Impact Hub Bucharest

Impact Hub susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012 și în Cluj- Napoca din 2016, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 70 de orașe de pe 5 continente.
ERSTE-small

ERSTE Foundation

În 2003, Fundaţia ERSTE a evoluat din “Erste Österreichische Spar-Casse”, prima Bancă de Economii din Austria. Fundaţia ERSTE este acţionarul principal al Grupului Erste şi investeşte o parte din dividendele sale în dezvoltarea societăţii civile din Europa Centrală şi de Sud-Est. Fundaţia ERSTE susţine participarea socială şi implicarea societăţii civile. Obiectivul Fundaţiei este să-i aducă pe oameni împreună şi să ofere informaţii despre istoria recentă a unei regiuni care a cunoscut schimbări dramatice începând cu 1989. Fiind o fundaţie activă, îşi dezvoltă propriile proiecte în cadrul a trei programe: Dezvoltare Socială, Cultură şi Europa. www.erstestiftung.org

Program realizat cu sprijinul

Advantage-Austria
ahk
nrcc-2
centrade